fbpx

MORGENMAD

Bestil din morgenmad inde hos Købmanden. Du kan sætte dig og spise den i Madbodegaen, som ligger lige ved siden af.

Se hvad vi starter dagen med her

MADBODEGAEN MIDT PÅ DAGEN

Vælg en eller to retter afhængig af, hvor sulten du er, eller hvor længe du nu har tid til at sidde. Har du rigtig travlt, kan du snuppe en sandwich i købmanden.

Ellers forkæler vi dig med:

KAYs frokostkort:

Cacio e pepe (v)

Pasta med masser af sort peber, pecorino og parmasan

80,-
Fried chicken sandwich

Buffalosauce, potato bun, cheddar, New York style pickels og peber/yuzu mayonnaise

85,-
Shrimp roll

Rejesalat, brioche, urtesalat og tørret tomat

85,-
Cesar salat (v)

Romaine salat, parmasan dressing og smør ristede surdejsbrød

75,-
Rosé rejer

Pilselv rejer med majs, kartofler, old bay krydderi og chorizo

85,-
Rugbrødsmad

Dagens mad, spørg den nærmeste der ligner en der ved det

75,-
Menuen kan ændre sig fra dag til dag, årstid og efter humør

AFTEN I KAYs MADBODEGA

Om aftenen lukker KAYs Madbodega op for et udvalg af gode tallerkenserveringer. Vores kokke sammensætter hver uge en ny menu, som serveres til hele bordet – tag syv eller ni små-retter og kom hele KAYs kompas rundt.Tjek også vores tavlemenu. Her sætter vi retter på, hvis kokken har fået en (ekstra) god ide eller har fundet noget godt på torvet eller hos vores lokale leverandører.

KAYs SYV SERVERINGER:

Serveres til hele bordet

Pr. person 350,-

KAYs NI SERVERINGER:
Serveres til hele bordet

Pr. person 450,-

 

Snacks med bobler 125,-

Menu

Spiselige Grene af ristede malt med hjemmelavet friskost og hybenroser

Shiso blade med hamachi og ramsløgs kimchi

Tatar af vildt med røget timian mayonnaise, umoden pære og smørstegt rugbrød

Pandekage med fermenteret kartoffel, pocheret æg, granost og brændenælder

Oksefilet vendt med brunet smør og tørret urter

Confiteret græskar med sauce choron

Svampepuré og stegte kantareller med æble og enebær

Tårn fra Thems med Havtorn

Skovmærke Mousse med sprød tuille og brændt marengs tilsmagt med tonka

Vi tager højde for allergener – henvend dig til tjeneren