fbpx

KAYs SIGER GO’MORGEN

9-11
Søndag – hele dagen

Der er nybrygget kaffe og dejlig morgenmad hos KAYs hver dag. Tag det med dig eller nyd det i butikken sammen med os. Vi er garanteret morgenfriske og glade for at se dig.

Vores bagere har frisk surdejsbrød klar fra klokken tidligt, espressomaskinen står klar, og vi har sunde og lækre morgenmadstallerkener, så du kan starte din dag på den bedste måde.

Morgenmadsmenu:

Surdejsbolle med pisket smør

  • Rabarber med rose +5 kr.
  • Skinke +10 kr.
  • Vesterhavsost +5 kr.
25,-
Bircher musli

med earl gray/bergamotte gele og timutpeber

45,-
Yoghurt

med stegte blommer, puffet ris og mynte

45,-
Rugbrød

med pocheret æg, spinat og bacon

45,-
Menuen kan ændre sig fra dag til dag, årstid og efter humør

KAYs FROKOST

11-15
Mandag – Lørdag

Du har resten af dagen foran dig, når halvdelen er gået.
Så hold en pause og spis noget godt. Det fortjener du.

KAYs frokostkort:

Cacio e pepe (v)

Pasta med masser af sort peber, pecorino og parmasan

80,-

Fried chicken sandwich

Buffalosauce, potato bun, cheddar, New York style pickels og peber/yuzu mayonnaise

85,-

Shrimp roll

Rejesalat, brioche, urtesalat og tørret tomat

85,-

Cesar salat (v)

Romaine salat, parmasan dressing og smør ristede surdejsbrød

75,-

Rosé rejer

Pilselv rejer med majs, kartofler, old bay krydderi og chorizo

85,-

Rugbrødsmad

Dagens mad, spørg den nærmeste der ligner en der ved det

75,-
Menuen kan ændre sig fra dag til dag, årstid og efter humør

AFTEN I KAYs MADBODEGA

KAYs WEEKENDS

Menu weekenden 26-27 august /2-3 sep

Tærte med krabbe, stegte majs og tomat

Chicharrons med lime og chili mayonnaise

Cerviche med torsk, grillet squash fra Klippingegården og lime

Tostada med stegt feta, chorizo og bøftomat

Oksekæbe med chimichuri 

Grillet kål med salsa golf og sprød cheddar

Majs på kolbe med chipotle macha

Hvid dame med rødpeberfrugt

Flan af kondenseret mælk med jordbær karamel

–––––
Menu weekenden 9-10 sep / 16-17 sep

Andehjerte på spyd med hoisin hertil kvæde og rød karry

Fried rice arranchini med rå marineret oksekød

Kantarel og andesuppe med kokosskum og kefirlime

Rå torsk med varm sesamolie og ponzu hertil shiso og havesyre

Stegt Andebryst med yuzukosho og sauce pho

Kartoffelterrin med kokos, puffet ris og soja/brunet smørsauce

Glaskål´s nudler med peanuts og chrispy chili sauce

Vesterhavsost med blommechutney

Mango mousse med ris skum

 

7 serveringer – 350,- kr

9 serveringer – 450,- kr

Menuen kan ændre sig fra dag til dag, årstid og efter humør